X

All IT Rooms viert dit jaar zijn 10 jarig bestaan. Wij zijn trots op wat er in deze 10 jaar is bereikt en bedanken al onze klanten en partners voor de fijne samenwerking waardoor wij deze mijlpaal hebben bereikt. Wilt u weten wat All IT Rooms voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

Datacenter realisatie & optimalisatie

All IT Rooms zorgt voor de inrichting en bouw van uw serverruimte/datacenter. De IT ruimte is een complex geheel van vele technische disciplines: klimaattechniek, elektrotechniek, IT, bouwkunde, beveiliging. Voor de juiste inrichting van uw serverruimte heeft u dus specialisten nodig; mensen met ervaring en kennis van de laatste stand van de techniek. Niet alleen de bouw van uw datacenter/serverruimte kunnen wij verzorgen, ook het optimaliseren van bijvoorbeeld energiebesparing en de serverruimte koeling behoort tot ons vakgebied. In de loop van de jaren hebben wij het tot onze specialiteit gemaakt om serverruimtes/datacenters geheel opnieuw te bouwen in een live IT omgeving zonder down time voor uw systemen.

Neem contact op met ALL IT Rooms

Maximale ontzorging en geen down time

Een datacenter opzetten vraagt om specialisten. Onze unieke project aanpak door zeer ervaren project managers zorgt voor een maximale ontzorging van u tijdens onze werkzaamheden. Gestructureerd project overleg met een beknopte verslaglegging van acties en besluiten worden gecombineerd met een project risico dossier. Het gehele project is inzichtelijk voor u. Aan alle risico’s zijn beheersmaatregelen gekoppeld die in het risico dossier duidelijk inzichtelijk zijn gemaakt. Onze project managers zijn op locatie aanwezig om toe te zien op de kwaliteit van de werkzaamheden.