X

All IT Rooms viert dit jaar zijn 10 jarig bestaan. Wij zijn trots op wat er in deze 10 jaar is bereikt en bedanken al onze klanten en partners voor de fijne samenwerking waardoor wij deze mijlpaal hebben bereikt. Wilt u weten wat All IT Rooms voor uw organisatie kan betekenen? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

Partners

Aan ieder datacenter of computerruimte werken we met een team van specialisten. Naast specialisten van All IT Rooms zijn dit medewerkers van de klant en van de leveranciers. Deze relaties noemen we bij voorkeur ‘partners’. Dit om te benadrukken dat goede samenwerking en succesvolle projecten wat ons betreft onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

De juiste producten en technieken

Ook voor uw computerruimte willen we de juiste oplossingen kunnen adviseren en aanbieden. Daarom volgt All IT Rooms de technische ontwikkelingen op de voet en werken we nauw samen met een scala aan leveranciers.

Ook weten we precies welke combinaties het beste presteren. Zo kunnen we voor elke omgeving de beste oplossing leveren. Daar zijn we altijd eerlijk in.

We stellen onze partners graag aan u voor. Via MVO Nederland zijn we lid van een snelgroeiend netwerk van duurzaam opererende bedrijven. Leveranciers waar we veel mee samenwerken zijn Rittal, Minkels, APC, Schroff, Stulz, Chameo Eco-Logic, TSV Groep en CommScope.