ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

Computerruimte bouwen

U wilt een nieuwe computerruimte bouwen of uw huidige computerruimte optimaliseren. Een computerruimte bouwen of verbouwen vraagt om een specialist. ALL IT Rooms zorgt voor het ontwerp, de bouw en optimalisatie van uw computerruimte. Een computerruimte is zeer complex en bestaat uit veel technische disciplines zoals elektrotechniek, klimaattechniek, beveiliging, IT en bouwkunde. De specialisten van ALL IT Rooms hebben veel ervaring en kennis op het gebied van computerruimte bouw.

Optimalisatie van de computerruimte

Heeft u al een computerruimte? Dan is het interessant voor u te kijken of optimalisatie mogelijk is. Energiebesparing in datacenters behoort namelijk tot ons vakgebied. En dat kan u veel geld schelen in uw stroomverbruik.

Overzicht diensten ALL IT Rooms

Maximale ontzorging

Onze project managers zijn op locatie aanwezig om toe te zien op de kwaliteit van de bouw van de computerruimte. Door hun rijke ervaring kunnen we zorgen voor maximale ontzorging tijdens de werkzaamheden. Er wordt van elk project een project risico dossier opgesteld met daarin de specifieke project risico’s en benodigde beheermaatregelen. Hierdoor is het project voor u zeer inzichtelijk.

Computerruimte advies

ALL IT Rooms kan u begeleiden vanaf het advies tot de bouw, het onderhoud, het beheer en de optimalisatie van uw computerruimte. Vraag een computerruimte audit en advies aan. Zo kunnen we u helpen om de juiste voorzieningen te treffen voor een feilloos functionerend ICT-systeem.