ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

Computerruimte onderhoud

Goede service en onderhoud van uw computerruimte staan bij All IT Rooms hoog in het vaandel. Een van de uitgangspunten van een door All IT Rooms ontworpen computerruimte is dan ook het gebruik van de juiste management tools. Aan de hand van vooraf bepaalde parameters wordt uw computerruimte gemanaged, u kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan opgenomen vermogens of de temperatuur in de ruimte.

Service bij nieuwe computerruimte

Na oplevering van uw nieuwe computerruimte sluit u met All IT Rooms een serviceovereenkomst af. De overeenkomst wordt op maat gemaakt voor uw organisatie. Storingen kunt u uiteraard 7 dagen per week en 24 uur per dag melden aan onze Service desk. Onze contracten garanderen u een responstijd van 4 of 8 uur (afhankelijk van uw wensen).

Meer informatie aanvragen

Onder responstijd verstaan wij: de tijd die nodig is om na een storingsmelding een deskundige bij u ter plaatse te hebben die een aanvang maakt met oplossen van het probleem. Responstijd is voor ons dus geen telefonische respons. Uiteraard kunt u ook een serviceovereenkomst met ons afsluiten als wij uw computerruimte niet hebben gebouwd.

Quick scan computerruimte

In ons service systeem worden alle werkzaamheden van preventief onderhoud tot het uitgevoerde correctief onderhoud geregistreerd. Onze contracten voorzien tevens in een jaarlijkse quick scan van uw serverruimte door een van onze consultants. Op deze manier houden wij uw computerruimte altijd up to date!