ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

Datacenter behuizingen

ALL IT Rooms verzorgt de installatie van datacenter behuizingen, koelsystemen en monitoring. Het aanleggen van een serverruimte of datacenter vraagt om een specialist. ALL IT Rooms kan zorgen voor het ontwerp, de bouw en / of de optimalisatie van uw IT ruimte. Vaak komen er veel technische disciplines kijken bij de werkzaamheden zoals klimaattechniek, beveiliging, bouwkunde en elektrotechniek. De specialisten van ALL IT Rooms hebben de ervaring en kennis om u te helpen.

Optimalisatie van het datacenter

Is uw bedrijf al in het bezit van een datacenter? Dan kan het interessant zijn om te kijken of optimalisatie mogelijk is. Door energiebesparende maatregelen kunt u veel geld besparen op uw stroomverbruik. Daarnaast worden onderdelen zoals uw datacenter behuizingen gecontroleerd. Vraag ons naar de mogelijkheden van een audit.

Maximale ontzorging

Onze project managers zijn op locatie aanwezig om toe te zien op de kwaliteit van de bouw van de computerruimte. Door hun rijke ervaring kunnen we zorgen voor maximale ontzorging tijdens de werkzaamheden. Er wordt van elk project een project risico dossier opgesteld met daarin de specifieke project risico’s en benodigde beheermaatregelen. Hierdoor is het project voor u zeer inzichtelijk.

Datacenter diensten

ALL IT Rooms kan u begeleiden vanaf het advies tot de bouw, het onderhoud, het beheer en de optimalisatie van uw datacenter. Vraag ons om advies of vraag direct een IT ruimte audit aan. Zo kunnen we u helpen om de juiste voorzieningen te treffen voor een feilloos functionerend ICT-systeem.

ALL IT Rooms

Schakel ALL IT Rooms in om uw datacenter behuizingen aan te laten passen en de ruimte te monitoren zodat uw ICT mensen kunnen doen waarvoor ze zijn aangenomen. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw computerruimte altijd beschikbaar is. U ontvant maandelijks een rapport van ons zodat u up to date blijft over de prestaties van uw serverruimte.

Overzicht diensten ALL IT Rooms