ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

Datacenter bouwen

Een nieuw datacenter bouwen of verbouwen vraagt om specialisten. De specialisten van ALL IT Rooms zorgen voor het ontwerp, de bouw en de optimalisatie van uw datacenter. De ruimte bestaat vaak uit een aantal technische disciplines als elektrotechniek, beveiliging, bouwkunde, IT, klimaattechniek en beveiliging. Neem contact op met ALL IT Rooms. We hebben veel ervaring en kennis op het gebied van datacenter bouw.

Datacenter optimaliseren

Wanneer u al een IT ruimte heeft kan het interessant zijn om het datacenter te optimaliseren. Door optimalisatie kunt u energie besparen en dat scheelt u veel geld in uw stroomverbruik. Tijdens een datacenter audit zal ALL IT Rooms onderzoeken welke punten kunnen worden geoptimaliseerd.

Project managers

De project managers van ALL IT Rooms houden op locatie toezicht op de kwaliteit van de bouw van uw datacenter. Ze zorgen door hun ervaring voor maximale ontzorging tijdens deze werkzaamheden. Van ieder project wordt een project risico dossier opgesteld met daarin de risico’s en beheermaatregelen. Zo maken we het project voor u inzichtelijk.

Overige diensten

ALL IT Rooms adviseert, bouwt en regelt het onderhoud, beheer en de optimalisatie van uw datacenter. Bent u benieuwd hoe uw computerruimte geoptimaliseerd kan worden? Vraag dan een audit aan. Zo kunnen we u helpen met het treffen van de voorzieningen voor een goed werkend ICT-systeem.

Beheer en onderhoud

Wanneer u een datacenter heeft of heeft laten bouwen moet u niet vergeten na te denken over het beheer, management en onderhoud van de computerruimte. Want als het fundament onder de ICT infrastructuur wordt verwaarloosd kan dat zorgen voor down time. Dit voorkomt u eenvoudig door te kiezen voor professioneel beheer en regelmatig onderhoud.

De specialisten van ALL IT Rooms kunnen uw datacenter monitoren en beheer en zo zorgen dat uw IT ruimte altijd beschikbaar is. U ontvangt van ons maandelijks een rapport zodat u inzicht heeft in de prestaties van uw serverruimte.

 

Diensten ALL IT Rooms