ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

Datacenter

Wilt u een nieuw datacenter laten bouwen of uw huidige ruimte laten optimaliseren? Neem dan contact op met de specialisten van ALL IT Rooms. Een datacenter is een complexe ruimte, die soms geoptimaliseerd of verhuisd moet worden. Er zullen u veel vragen te binnen schieten, want voor u is dit geen dagelijkse kost. Neem contact op met ALL IT Rooms voor advies. U kunt ook direct een audit aanvragen.

Datacenter advies

De specialisten van ALL IT Rooms geven niet alleen advies over uw datacenter, ze kunnen ook de serverruimte bouwen, onderhouden en beheren. Het is belangrijk te werken met specialisten. Wanneer het fundament onder uw ICT infrastructuur wordt verwaarloosd, dan wordt de kans op ICT down time groter.

Meer informatie aanvragen

 

Een datacenter bouwen

Tijdens het bouwen van een datacenter komen allerlei complexe zaken zoals klimaattechniek, beveiliging en energiebesparing kijken. Tijdens de bouw zorgen de specialisten van All IT Rooms altijd voor maximale ontzorging. Onze projectmanagers zullen constant aanwezig zijn tijdens de bouw of optimalisatie om de kwaliteit te waarborgen. Na de realisatie van het datacenter, kan All IT Rooms ook zorgen voor het onderhoud en beheer van de ruimte.

Beheer en onderhoud

Na de realisatie van het datacenter kan All IT Rooms u actief begeleiden bij het onderhoud en beheer van de IT ruimte. Maar ook wanneer u geen nieuwe computerruimte hebt laten bouwen is het interessant om te kijken of er optimalisaties mogelijk zijn.

Neem contact op

All IT Rooms kan u helpen met de bouw, het onderhoud en het beheer van uw datacenter. Ook voor optimalisaties kunt u bij de specialisten van All IT Rooms terecht. Wilt u meer weten over onze diensten? Neem dan contact met ons op.