ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

Datacenter design

Voor het datacenter design en de bouw van de speciale IT ruimte heeft u specialisten nodig. De computerruimte is een complex geheel van meerdere disciplines. All IT Rooms heeft kennis en ervaring op het gebied van klimaattechniek, elektrotechniek, IT, bouwkunde en beveiliging in datacenters. Niet alleen het datacenter design kunnen wij voor u verzorgen, ook het optimaliseren van energiebesparing behoort tot ons vakgebied.

Datacenter bouwen

All IT Rooms is gespecialiseerd in de realisatie en bouw van het datacenter. Mensen met ervaring en kennis van de laatste stand van de techniek zijn onmisbaar bij het design van uw datacenter. Maar niet alleen de bouw van uw datacenter/serverruimte kunnen wij verzorgen, ook het optimaliseren van de energiebesparing en het koelen van een datacenter zijn belangrijk.

Tier normering

All IT Rooms kan ervoor zorgen dat uw datacenter design voldoet aan de eisen van de Tiernormering van het Uptime Institute. Het is ook mogelijk uw huidige datacenter te laten toetsen door een Accreditated Tier Designer. Na goedkeuring ontvangt u een Tier Certificaat. Dit is voor datacenters een belangrijk document, hiermee kan namelijk worden aangetoond binnen welke Tier klasse het datacenter valt en welke beschikbaarheid een klant mag verwachten.

All IT Rooms diensten

All IT Rooms kan u begeleiden vanaf het advies en datacenter design tot de bouw, het onderhoud, het beheer en de optimalisatie. Vraag nu audit aan. Zo kunnen we u helpen om de juiste voorzieningen te treffen voor een feilloos functionerend ICT-systeem. Overige diensten voor uw datacenter:

  • Quick scan
  • Opstellen organisatie richtlijnen ICT ruimten
  • Opstellen Programma van Eisen
  • Begeleiden aanbestedingen
  • Uitvoeren kwaliteitscontroles
  • Second opinion van offertes
  • Single point of failure (SpoF) analyses

 

Contact opnemen

Het design van uw datacenter verbeteren? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van All IT Rooms.

Neem contact op met All IT Rooms