ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

Datacenter diensten

All IT Rooms is de allround datacenter specialist. Wij hebben een compleet diensten pakket dat gaat van advies tot uitvoering, service en beheer. Deze diensten vullen elkaar aan en voor u als klant betekent dit dat u voor alle mogelijke vragen over uw datacenter op één punt terecht kunt.

Het ontwerp van uw serverruimte gaat feilloos over in de realisatie fase omdat onze project managers al in de ontwerp fase door onze consultants bij uw datacenter ontwerp worden betrokken. In het ontwerp wordt natuurlijk direct rekening gehouden met het onderhoud van uw datacenter en de keuze van de juiste management tools verzekert u van een goed beheer.

De verschillende disciplines versterken elkaar. Het uitvoeren van het dagelijkse beheer van datacenters bij onze klanten, levert waardevolle informatie op die als input voor het ontwerp van nieuwe datacenters wordt gebruikt. Op deze manier hebben wij een proces gecreëerd waarbij het continu verbeteren uw datacenter centraal staat.

Wij zien het ontwerpen en realiseren van een serverruimte als de start van een lange termijn relatie. Van ons mag u alle expertise verwachten die benodigd is om uw ICT omgeving 24×7 probleemloos te laten functioneren voor uw organisatie.

Advies & audit datacenter

Vraag een datacenter audit aan wanneer uw datacenter moet worden aangepast of verplaatst. Onze consultants zijn thuis in alle relevante vakgebieden. Meer over advies & audits.

Realisatie & optimalisatie datacenter

All IT Rooms zorgt voor de inrichting en bouw van uw datacenter. Daarnaast kunnen wij ook de optimalisatie, zoals energiebesparing, van uw datacenter/serverruimte realiseren. Meer over realisatie & optimalisatie.

Service & onderhoud datacenter

All IT Rooms heeft serviceovereenkomsten op maat voor uw organisatie. Uiteraard kunt u storingen 7 dagen per week en 24 uur per dag melden aan onze Service desk. Meer over service & onderhoud.

Beheer & management datacenter

Een goed datacenter beheer is het fundament onder uw ICT infrastructuur en verwaarlozing daarvan kan leiden tot down time. ALL IT Rooms heeft verschillende soorten beheer diensten. Meer over beheer & management.

//