ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

Datacenter Beheer & Management

Voor organisaties met een eigen serverruimte of datacenter is het beheer en management hiervan vaak niet de eerste prioriteit. Als ICT organisatie heeft u immers al meer dan voldoende te doen. Een goed datacenter beheer is echter wel van groot belang. Het is het fundament onder uw ICT infrastructuur en verwaarlozing daarvan kan leiden tot ICT down time. Dit kan worden voorkomen door professioneel datacenter management.

Beheer as a Service

All IT Rooms heeft onder de naam All-BaaS® (Beheer as a Service) een dienstenpakket samengesteld voor het professioneel beheren en monitoren van uw serverruimte. All-BaaS® kan u de dagelijkse zorgen voor het beheer geheel uit handen nemen. Alle diensten zijn er op gericht om uw serverruimte in optimale conditie te houden en zo het risico op ICT down time te minimaliseren. All BaaS kan zelfs zo ver gaan dat wij uw nieuwe ICT apparatuur in de serverracks plaatsen en aansluiten en het Asset management voor u verzorgen.

Soorten serverruimte beheer diensten:

Datacenter monitoring

Door de datacenter monitoring en het beheer uit te laten voeren door All IT Rooms kunnen uw ICT mensen zich volledig focussen op dat waar ze voor zijn aangenomen: de ICT van uw organisatie verzorgen, verbeteren en verder ontwikkelen. Onze gespecialiseerde mensen zorgen er voor dat uw serverruimte 24×7 beschikbaar is. De maandelijkse datacenter management rapportages geven u een up to date inzicht in de prestaties van uw ICT ruimte. Serverruimte monitoring is cruciaal voor iedere organisatie met een eigen datacenter.

Serverroom Control Center

Het Serverroom Control Center (SCC) is ingericht om u 24×7 te voorzien van de gevraagde support en voor een optimaal beheer van uw serverruimte. De kracht van onze datacenter beheer en monitoring diensten is dat deze As-a-Service worden aangeboden. Beheer-as-a-Service (BaaS) is een uniek concept in de markt.

Neem contact op met ALL IT Rooms

ALL IT Rooms - Schema Serverruimte beheer

Comfort beheerPremium beheerStandaard beheerBasis beheer