ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

Service & onderhoud datacenter

Goede service en onderhoud van uw serverruimte of datacenter staan hoog in het vaandel bij All IT Rooms. Een van de uitgangspunten van een door All IT Rooms ontworpen serverruimte is dan ook het gebruik van de juiste management tools. Aan de hand van vooraf bepaalde parameters wordt uw datacenter gemanaged, u kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan opgenomen vermogens of de temperatuur in uw serverruimte.

Serverruimte onderhoud

ALL IT Rooms voert bij bedrijven die een nieuw datacenter laten bouwen of een bestaande serverruimte verbouwen geregeld een datacenter audit uit. Organisaties helpen om de juiste voorzieningen te treffen voor feilloos functionerende ICT-systemen is wat ons dagelijks bezighoudt. Daarbij hoort ook serverruimte onderhoud.

Service bij nieuwe serverruimte

Na oplevering van uw nieuwe serverruimte sluit u met All IT Rooms een serviceovereenkomst af die op maat is gemaakt voor uw organisatie. Uiteraard kunt u storingen 7 dagen per week en 24 uur per dag melden aan onze Service desk. Onze contracten garanderen u een responstijd van 4 of 8 uur (afhankelijk van uw wensen).

Snel een deskundige ter plaatse

Onder responstijd verstaan wij: de tijd die nodig is om na een storingsmelding een deskundige bij u ter plaatse te hebben die een aanvang maakt met oplossen van het probleem. Responstijd is voor ons dus geen telefonische respons. Uiteraard kunt u ook een service overeenkomst met ons afsluiten als wij uw datacenter niet hebben gebouwd.

Quick scan serverruimte

In ons service systeem worden alle werkzaamheden van preventief onderhoud tot het uitgevoerde correctief onderhoud geregistreerd. Onze contracten voorzien tevens in een jaarlijkse quick scan van uw serverruimte door een van onze consultants. Op deze manier houden wij uw datacenter altijd up to date!

Meer informatie aanvragen