ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

CAK
CAK-BZ :”De wonderen zijn de wereld nog niet uit”.

Momenteel (december 2007) wordt er een klein wondertje verricht. All IT Rooms bouwt namelijk binnen drie maanden een compleet nieuw datarekencentrum voor het CAK-BZ; aldus Dennis Vrolijk, ICT directeur bij CAK-BZ. We gaan naar een nieuw pand verhuizen dat nog helemaal leeg staat. Normaal gesproken is het een heel gedoe om dit soort projecten van scratch af aan te gaan. Maar All IT Rooms bleef er nuchter onder.

“Wij gaan de klus gewoon   klaren!”, lieten ze ons al tijdens de eerste gesprekken weten. Dat wisten ze in hun offerte ook  goed te onderbouwen; met de aanleverdata voor alle benodigde apparatuur zwart op wit, hebben ze een keiharde garantie afgegeven dat ze onder deze tijdsdruk konden presteren. Terwijl andere partijen daarin vaag bleven. All IT Rooms had de beste ideeën, het beste tijdspad en was economisch de beste keuze.

Professioneel

Dit hele project behelst natuurlijk meer dan alleen het bouwen van het datacenter. We gaan verhuizen. Er moeten kantoren worden ingericht, al het personeel moet over. Het datacenter is één van de weinige projecten in het geheel waar we gerust over zijn  ondanks de enorme tijdsdruk. Ongelofelijk wat een bedrijf als All IT Rooms in deze markt laat zien. De professionaliteit straalt ervan af. En dat wordt in grote mate bepaald doordat de meest bekwame mannen die zulke centers kunnen bouwen, bij All IT Rooms zitten!

Communicatie, Planning & Organisatie

We hebben een projectleider aangesteld die dagelijks contact heeft met de datacenter consultant van All IT Rooms. Eigenlijk verloopt alles probleemloos, we lopen zelfs voor op schema. We hebben afgesproken dat áls er iets escaleert, we direct contact kunnen opnemen met Ronald Kok, de directeur van All IT  Rooms. In drie maanden is dit nog niet gebeurd. Het ziet er dus naar uit dat All IT Rooms de daad bij het woord heeft gevoegd en bewijst wat ze op papier hebben laten zien!