ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

Main Equipment Room

Een MER, ook wel Main Equipment Room genoemd, is het centrum van uw datanetwerk. In de MER bevinden zich niet alleen de servers, maar ook alle netwerkapparatuur en de bekabeling van de computerruimte. De Main Equipment Room is daarom het cruciale en centrale knooppunt in uw organisatie.

Diensten

All IT Rooms geeft niet alleen advies over deze computerruimte, maar zorgt ook voor het ontwerp, de realisatie, onderhoud en het beheer van de MER. Voor de juiste realisatie en inrichting van deze ICT ruimte heeft u specialisten nodig; mensen met jarenlange ervaring en kennis.

Bekijk alle diensten

 

 

Onderhoud Main Equipment Room

Bij All IT Rooms staan een goede service en onderhoud hoog in het vaandel. Op basis van vooraf bepaalde parameters wordt uw datacenter op de juiste manier gemanaged en onderhouden. Bij het onderhoud van de Main Equipment Room wordt er niet alleen gekeken of het datacenter nog optimaal presteert, maar ook of bijvoorbeeld de koeling van het datacenter nog optimaal is.

Optimalisatie MER server room

Heeft u reeds een MER server? Dan is het interessant om te kijken of er een optimalisatie mogelijk is. All IT Rooms is onder andere gespecialiseerd in de energiebesparing van de Main Equipment Room.

Vakbekwame inrichting van uw serverruimte

Voor het bouwen en inrichten van uw serverruimte is het belangrijk om een specialist in te schakelen. All IT Rooms heeft deze kennis in huis. Bent u geïnteresseerd in het ontwerp of de realisatie van een datacenter? Bekijk onze referenties om te zien welke organisaties u voorgegaan zijn of neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.