ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

All IT Rooms bouwt datacenter gemeente Delft

15 juni 2015

Via een aanbestedingsprocedure heeft de gemeente Delft de bouw van het datacenter in het nieuwe gemeentehuis gegund aan All IT Rooms. Na eerder de datacenters voor o.a. gemeente Vlaardingen, Heerlen en Soest te hebben gerealiseerd kan All IT Rooms nu aan de slag bij de buur gemeente.

Het nieuwe gemeentehuis van Delft is onderdeel van het grootschalige project van de spoortunnel in Delft. Het spoorviaduct waarover de treinen op hoogte de stad in reden is gesloopt en vervangen door een hypermoderne spoortunnel (Willem van Oranje tunnel). Op de tunnel is een modern pand gerealiseerd wat naast stadhuis ook het station van Delft is.

In het datacenter wordt eerst een verhoogde vloer gerealiseerd waaronder de technische installaties worden geplaatst. De serveracks worden gekoeld door energie zuinige In-line rack koeling. Het afsluiten van de warme straat met een dak en aan twee zijden een schuifdeur zorgt voor een verdere energie efficiency verbetering. De gemeente Delft heeft vooral vanwege kwaliteit en het ontwerp van datacenter gekozen voor All IT Rooms.

ALL IT Rooms - Nieuws - Delft