ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

All IT Rooms eerste in BeNeLux met DCIM-as-a-Service oplossing

3 december 2014

Alle DCIM-voordelen zonder de kapitaaluitgaven

All IT Rooms introduceert vandaag de eerste DCIM-as-a-Service oplossing in de Benelux, genaamd allDCIM®. Dit nieuwe aanbod, gebaseerd op het iTRACS DCIM-softwareplatform, biedt All IT Rooms aan op basis van een pay-per-use servicemodel. Op deze manier kunnen klanten profiteren van een volledig functionele DCIM-oplossing zonder de gebruikelijke grote aanschafkosten.

Ronald Kok, directeur van All IT Rooms: “We hebben deze oplossing ontwikkeld omdat we zien dat middelgrote bedrijven behoefte hebben aan meer efficiëntie bij het beheer van hun computerruimten en datacenters. Onze klanten willen een grotere beschikbaarheid van hun IT-omgevingen. Ze willen ook de benodigde capaciteit beter kunnen beheren en voorspellen. Tegelijkertijd staan ze voor de uitdaging om de operationele kosten terug te brengen. Door DCIMaaS aan te bieden, kunnen we onze klanten op een kostenefficiënte manier de datacentermanagementcapaciteiten bieden die ze nodig hebben.“

Als onderliggende DCIM-software voor allDCIM®, heeft All IT Rooms gekozen voor iTRACS van CommScope. Ronald Kok licht toe: “Het iTRACS DCIM-platform is het enige platform dat interactieve visuele 3D-modellen, geavanceerd connectiviteitsbeheer en een open platform biedt. Dankzij de uitgebreide mogelijkheden van de iTRACS DCIM-software kan All IT Rooms hun klanten extra services als capaciteitsbeheer, IMAC-services (Incident, Moves, Adds & Changes), beheer door derden, 24×7-bewaking en activa- en inventarisbeheer bieden.“

Rogier den Boer, DCIM Sales Manager Europa, CommScope: ”We zijn er trots op dat iTRACS onderdeel uitmaakt van de DCIMaaS-oplossing van All IT Rooms. Door deze technologie aan te bieden als een service en te combineren met de services van All IT Rooms, is het nu ook voor middelgrote bedrijven mogelijk om de capaciteit, beschikbaarheid en efficiëntie van hun fysieke infrastructuur te verbeteren.’’

De DCIM-as-a-Service van All IT Rooms zal worden geïmplementeerd en ondersteund door CANS. Paul van ’t Wout (CEO, iTRACS-integrator, CANS): “Met veel plezier ondersteunen we All IT Rooms met hun unieke benadering voor het bieden van DCIM-services aan hun klanten. Hoewel iedere DCIM-implementatie uniek is, zijn we enthousiast over dit project omdat deze technologie nog nooit eerder is aangeboden als een service binnen de Benelux.”

iTRACS Converged Physical Infrastructure Management, CPIM, myAnalytics en imVision zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van CommScope, Inc.

Over CommScope

CommScope (NASDAQ: COMM) heeft een rol gespeeld in vrijwel alle toonaangevende communicatienetwerken ter wereld. We creëren de infrastructuur die personen en technologieën met elkaar verbindt tijdens elke evolutie. Onze portfolio met end-to-endoplossingen bevat onder meer essentiële infrastructuren die onze klanten nodig hebben voor het bouwen van uitstekend presterende netwerken, bekabeld of draadloos. De technologie blijft veranderen, maar onze doelstelling blijft gelijk: het ontwikkelen, ontwerpen en bouwen van netwerken voor thuis, op het werk en onderweg.

Over CANS

Gecertificeerde iTRACS-integrator CANS heeft vele jaren internationale ervaring op het gebied van DCIM, IT-servicebeheer en infrastructuurbeheer. Sinds de oprichting in 1994, heeft CANS vaak bewezen een waardevolle en creatieve partner te zijn voor grote organisaties en bedrijven. Met haar unieke en uitgebreide kennis is CANS een partner op alle beheerniveaus.