ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

All IT Rooms introduceert serverruimte beheer diensten

16 juni 2015

Onder de naam All-BaaS® introduceert All IT Rooms voor de markt unieke beheer diensten die as-a-service kunnen worden afgenomen. Onze diensten zijn er op ingericht om uw serverruimte 24×7 beschikbaar te hebben voor uw organisatie. Wij streven naar een uptime van 100%. All-BaaS® wordt in 4 vormen aangeboden zodat er altijd een dienst is die past bij uw organisatie.

Basis beheer is de meest elementaire vorm waarin correctief en preventief onderhoud zijn opgenomen en 24×7 toegang tot de Service desk van All IT Rooms.

In de Standaard beheer dienst is het monitoren van uw serverruimte op afstand toegevoegd. Het SCC (Serverroom Control Center) voert alle monitoring taken voor u uit. Een storing wordt automatisch bij het SCC gemeld en wij zullen daarop actie ondernemen. U hoeft niets te doen.

Het Comfort beheer van uw serverruimte staat niet alleen in het teken van vandaag maar met nadruk wordt er vooruit gekeken. Hoe kan de capaciteit van uw serverruimte optimaal worden benut en hoe kan uw serverruimte aangepast worden aan een continu veranderende IT omgeving? Daarvoor is het belangrijk om een goed inzicht te hebben in de huidige opbouw en staat van uw serverruimte. Een dashboard geeft u in één oogopslag inzicht in de bezetting van uw serverruimte capaciteit. In dit dashboard worden de KPI’s van uw serverruimte nauwgezet gemonitord.

Premium beheer is de meest complete dienst. Premium beheer voegt aan het Standaard en Comfort beheer enkele belangrijke elementen toe die gericht zijn op het optimaliseren van uw serverruimte voor de middellange en lange termijn en biedt ook een Hands-on-site-Service. All IT Rooms ontwikkelt met en voor uw organisatie de toekomst strategie voor uw serverruimte. Op basis van de huidige bezetting van het serverruimte en de plannen van uw organisatie stellen wij een serverruimteplanning en strategie op die u geheel ontzorgt. Doelstelling is een optimale serverruimte die perfect past bij uw organisatie en u maximaal ondersteunt bij het realiseren van de gestelde doelen. Door uw serverruimte integraal door All IT Rooms te laten beheren wordt uw kosten structuur gewijzigd van CAPEX naar OPEX.

ALL IT Rooms - Nieuws - Serverruimte beheer diensten