ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

All IT Rooms is Paessler Certified Monitoring Expert

7 augustus 2018

Steeds meer klanten maken gebruik van de remote monitoring service van All IT Rooms. All Baas is de monitoring service waarmee onze klanten 24×7 geheel ontzorgd worden voor het beheer van de serverruimte. Niet alleen zien wij problemen direct en ondernemen wij pro-actief actie tevens verzamelen wij continu relevante data over de performance van de serverruimte waardoor wij in staat zijn de efficiency te verbeteren en het energie verbruik te verlagen.

All IT Rooms maakt hiervoor gebruik van de monitoring software van Paessler. Nu zijn wij ook gecertificeerd door Paessler om deze software aan onze klanten te leveren en ter plaatse te installeren. Voor klanten die toch het beheer van hun serverruimte in eigen hand willen houden is dit een ideale oplossing.

Met de PRTG software van Paessler kunt u uw gehele ICT infrastructuur monitoren: servers, routers, netwerkverkeer en applicaties. Combineer dit met de gespecialiseerde datacenter kennis van All IT Rooms en u heeft uw gehele ICT infrastructuur feilloos in beeld.

Neem contact met ons op om een geheel vrijblijvend over onze datacenter monitoring diensten te praten.