ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

All IT Rooms krijgt opdracht van Deltares

28 mei 2009

Vorig jaar heeft All IT Rooms voor Deltares een geheel nieuwe computerruimte gebouwd met een oppervlak van 125m2. Deze ruimte is in september 2008 opgeleverd. De samenwerking tussen Deltares en All IT Rooms is bijzonder goed verlopen. Dit heeft erin geresulteerd dat All IT Rooms eind 2008 het verzoek kreeg van Deltares om kritisch te kijken naar de reeds in gebruik zijnde computerruimtes.

All IT Rooms heeft hiervoor in samenwerking met Deltares een aantal mogelijke scenario’s ontwikkeld met als doel de veiligheid en de beschikbaarheid te verhogen en de capaciteit uit te breiden. Deze verschillende scenario’s zijn uitgebreid besproken en beoordeeld. Medio mei 2009 heeft Deltares groen licht gegeven voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

Over Deltares

Deltares is een onafhankelijk instituut voor deltatechnologie, met hoogwaardige kennis over water, bodem en ondergrond. We zijn toonaangevend in het ontwikkelen, verspreiden en toepassen van kennis voor de duurzame inrichting en het beheer van kwetsbare delta’s, kusten en riviergebieden.

Onze professionals doen praktijkgericht onderzoek en geven specialistisch advies in binnen- en buitenland aan opdrachtgevers die de allerlaatste kennisontwikkelingen toegepast willen zien. We adviseren de overheid en marktrelaties bij het zoeken naar oplossingen die zijn ingebed in de maatschappij.

Kennis ontwikkelen doen we samen met universiteiten, andere kennisinstituten en het bedrijfsleven, in onderzoeksprogramma’s van de overheid maar ook via contract research. Deltares telt 900 medewerkers en is gevestigd in Delft en Utrecht.