ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

All IT Rooms ontvangt Graydon award voor financieel gezond bedrijf

31 januari 2012

All IT Rooms heeft op 31 januari 2012 de Financieel Gezond Award ontvangen van Graydon. Dit betekent dat All IT Rooms tot de top behoort van financieel gezonde bedrijven in de branche. In tijden van financiële onzekerheid is het belangrijk te weten met wie men zaken doet, zodat bedrijven verantwoord kunnen samenwerken.

Een mooie erkenning

Ronald Kok, Directeur van All IT Rooms: “Voor All IT Rooms is dit een erkenning van het gevoerde beleid de afgelopen jaren. Wij streven er naar om ook in deze financieel woelige tijden een degelijk financieel beleid te voeren. Wij zijn er trots op dat dit is gelukt en dat dit ook door Graydon als zodanig wordt herkend en erkend. Met deze Financieel Gezond Award kunnen wij aan zakenrelaties laten zien dat:

  • We financieel gezond zijn
  • Ze verantwoord zaken met ons kunnen doen
  • Dat er een zeer geringe kans op wanbetaling is”.

 

Strenge criteria

Niet iedereen ontvangt zomaar een award. Slechts 60.000 (3%) van alle Nederlandse bedrijven hebben hun financiën echt op orde. Zij voldoen aan de strenge voorwaarden om zich ‘financieel gezond’ te kunnen noemen (AAA tot A credit rating), in combinatie met een goede financiële transparantie.

Er is dus een aantal strikte voorwaarden waaraan een organisatie moet voldoen, wil deze in aanmerking komen voor deze award. Zo moet een bedrijf een positief kredietadvies krijgen en mag er een minimale kans op wanbetaling zijn. Dit oordeel is gebaseerd op een mix van factoren zoals omzetcijfers, jaarcijfers en het betaalgedrag. Informatie afkomstig uit de Graydon database, die dagelijks wordt onderhouden, zodat zakenrelaties verzekerd zijn van de meest complete en actuele gegevens.

Verantwoord zakendoen

Gertjan Kaart, Algemeen Directeur bij Graydon: “Met de award kunnen bedrijven zich onderscheiden ten opzichte van de concurrent. De award laat zien dat een bedrijf aan haar betalingsverplichtingen kan voldoen. Dat betekent dat zakenrelaties zonder zorgen met ze kunnen samenwerken.”

Over Graydon

Graydon biedt zakelijke en financiële informatie die van cruciaal belang is voor elke organisatie die beter zaken wil doen. Van zelfstandig ondernemer tot multinational. Graydon maakt deel uit van een internationaal netwerk. Hierdoor bieden we online toegang tot bedrijfsinformatie over maar liefst 80 miljoen bedrijven wereldwijd.