ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

All IT Rooms sponsor van de Bart de Graaff Foundation

10 september 2018

Omdat wij ondernemende mensen een warm hart toedragen en graag dichtbij onze maatschappelijk betrokkenheid willen laten zien, heeft All IT Rooms besloten sponsor te worden van de Bart de Graaff Foundation. De Bart de Graaff Foundation helpt Bikkels, jonge mensen met een lichamelijke beperking, bij het opzetten van hun eigen bedrijf. All IT Rooms zal voor het Bikkeljaar 2018-2019 zowel sponsor zijn als de rol van mentorbedrijf op zich nemen. Als sponsor helpen wij de startende Bikkel met een start kapitaal en als mentor staan wij de Bikkel met raad en daad terzijde om hun eigen bedrijf zo succesvol mogelijk te maken. Wij kijken enorm uit naar de samenwerking met de Bart de Graaff Foundation en zijn erg benieuwd wie onze Bikkel gaat worden.

Over de Bart de Graaff Foundation.

De Bart de Graaff Foundation is opgericht als eerbetoon en ter nagedachtenis aan haar naamgever Bart de Graaff.  Bart was een echte doorzetter; hij had een nierziekte maar wist met de ondersteuning van familie en vrienden een succesvolle carrière als programmamaker op te bouwen werd later ook voorzitter van zijn eigen publieke omroep BNN.

Bart had de bijnaam ‘Bikkel’. Het doel van de BGF is dan ook  het ondersteunen van jonge ondernemers met een met een levensbepalende lichamelijke beperking of chronische ziekte.

Hoe werkt het?

De Bart de Graaf Foundation heeft een programma ontwikkeld om deze jonge mensen te helpen bij het opzetten van hun eigen bedrijf. Ze bieden een jaar lang ruggensteun bij het opzetten van een eigen bedrijf. Het uiteindelijke doel is dat de Bikkels zich ontwikkelen tot succesvolle ondernemers.

De Bart de Graaff Foundation schept de voorwaarden en dient als smeermiddel om het Bikkeljaar soepel te laten verlopen. Wij dragen er onder andere zorg voor dat er voldoende mentorbedrijven zijn en dat er gezocht wordt naar de meest ideale koppeling tussen Mentor en Bikkel.