ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

All IT Rooms sponsort bouw weeshuis in Vietnam

21 mei 2012

In de zomer van 2010 maakte ik, Ronald Kok directeur All IT Rooms, kennis met Marc en Marie die het plan hadden om een weeshuis te bouwen in het zuiden van Vietnam. Het initiatief van Marc en Marie is een privé initiatief dat niet wordt gefinancierd door welke overheid dan ook. De financien worden door Marc en Marie geheel zelf geregeld. Zelf doen zij een aanzienlijk financiële bijdrage naast alle werkzaamheden die nodig zijn voor het opzetten van een weeshuis. Marc en Marie zijn daarom voor onbepaalde tijd naar Vietnam verhuisd.

Nu na twee jaar hard werken is het zover. Het eerste deel van het weeshuis zal binnenkort geopend worden. In het eerste huis zullen 10 meisjes ondergebracht worden die in een “gezinsomgeving” zullen opgroeien.

De volgende fase voor Mai Nha zal zijn de realisatie van een jongenshuis. Hiervoor is uiteraard weer steun van iedereen welkom.

Kijk voor meer informatie op www.mai-nha.org en meld u ook aan als sponsor. All IT Rooms is blij dat wij een bijdrage hebben kunnen leveren aan de tot stand komen van fase 1. Natuurlijk zullen wij Mai Nha ook verder blijven ondersteunen.