ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

All IT Rooms sponsort Road to Banjul

23 maart 2011

Road to Banjul is een uniek project. De uitdaging is als volgt: Koop/regel een auto van maximaal 500 euro en ga de uitdaging aan om dwars door de Sahara via Dakar naar Gambia te rijden. Het doel is het volgende: Na een spectaculaire reis van 19 dagen en ruim 7000 km en een geweldige ervaring rijker, schenk je de auto in Gambia aan het project van jouw keuze. De auto wordt geveild en de opbrengst komt ten goede aan het door jouw gekozen doel.

Wij hebben er voor gekozen de opbrengst te schenken aan het project ‘ Microkrediet voor vrouwen’, omdat wij erin geloven dat kleine zelfstandige ondernemers zichzelf uit de armoede kunnen werken.

En daarvoor hebben ze een steuntje in de rug nodig in de vorm van van een klein startkapitaal en de daarbij behorende begeleiding. Daarmee kunnen ze precies het verschil maken! Een mooi?! Ook H.K.H. prinses Maxima zet zich namens de Verenigde Naties al jarenlang in voor microfinanciering in ontwikkelingslanden.

All IT Rooms ondersteunt dit goede doel van harte en heeft daarom besloten een team te sponsoren. Meer informatie vind u op www.road2banjul.nl.