ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

Datacenter Antoni van Leeuwenhoek gereed

30 april 2020

Na een lange en intensieve voorbereidings- en engineeringsperiode zijn we medio 2019 gestart met realisatie van de nieuwe MER voor het Antonie van Leeuwenhoek – Nederlands Kanker Instituut. De aanbesteding voor dit project startte in oktober 2017 en eind 2018 werd het project gegund aan All IT Rooms.

Met een omvang van 54 serverracks, een geplande IT load van 400 kW en een volledig redundante installatie was dit datacenter een mooie uitdaging voor ons. Nu begin 2020 zijn wij trots op het eind resultaat en kan gestart worden met het in gebruik nemen van dit datacenter. Tijdens de bouw en voorbereiding is intensief en zeer plezierig samengewerkt met Antoni van Leeuwenhoek, de aannemer De Vries en Verburg en Breman Installatietechniek voor de installaties. Met dit nieuwe datacenter, gebouwd volgens de laatste stand van de techniek, kan Antoni van Leeuwenhoek weer jaren vooruit.

“Wij hebben de samenwerking tijdens de realisatie als positief ervaren. De inzet en professionaliteit van de medewerkers was goed. Het nieuwe datacenter is door All IT Rooms naar volle tevredenheid en binnen de kaders geld, tijd en kwaliteit opgeleverd”, aldus Edward Schulpen projectmanager Antoni van Leeuwenhoek.

All IT Rooms - Antonie van Leeuwenhoek