ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

Datacenter continuïteit in tijden van de Corona crisis

24 april 2020

Dat de beschikbaarheid van ICT belangrijk is, wisten we natuurlijk allemaal al. Echter in deze crisistijden wordt het belang nog maar eens extra aangetoond. Geen enkele organisatie kan zonder ICT en streeft dus naar een 24×7 beschikbare ICT omgeving. Door de Corona maatregelen werkt Nederland massaal thuis en zien we nog maar eens hoe belangrijk ICT voor onze organisaties eigenlijk is.

Ook en misschien zelfs juist in deze tijden werken wij hard aan de beschikbaarheid van uw datacenter/serverruimte. Onze service organisatie is 24×7 beschikbaar voor onze klanten en is volledig operationeel. Voor onze klanten voeren wij zoveel als mogelijk alle geplande onderhoudswerkzaamheden uit. Met preventief onderhoud kunnen we immers problemen voorkomen en in deze tijden zit niemand daar op te wachten. Uiteraard houden wij ons aan de voorgeschreven protocollen van de overheid als wij onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Wij stemmen de uit te voeren werkzaamheden zorgvuldig met onze klanten af en kijken daarbij ook naar de protocollen die organisaties zelf hebben opgesteld.

Het remote monitoren van de datacenters/serverruimten van onze klanten gaat een steeds belangrijkere activiteit van ons worden. Middels remote monitoring hebben wij live inzicht in de performance van uw datacenter. We verzamelen historische data die we kunnen gebruiken voor het bepalen van uw datacenter beleid voor de toekomst. Wellicht nog belangrijker voor u is dat we alarm meldingen van uw datacenter installaties, zoals bijvoorbeeld koeling en UPS, 24×7 live ontvangen. U hoeft daar zelf niets meer aan te doen. Wij zijn uw ogen en oren in uw datacenter.

Ook in crisistijden kunt u rekenen op de dienstverlening van All IT Rooms. Als u meer informatie wilt over onze service en monitoringdiensten neem dan contact met ons op.