ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

Minkels MatrixCube nu verkrijgbaar bij All IT Rooms

25 mei 2016

Na de succesvolle lancering van de MatrixCube in België afgelopen jaar, zal Minkels deze mini datacenter oplossing nu ook gaan aanbieden in Nederland. Als Minkels Solution Partner is All IT Rooms een van de bedrijven die deze datacenter oplossing zal promoten in Nederland.

Met de lancering van de MatrixCube komt Minkels tegemoet aan wensen van MKB-bedrijven die nog niet toe zijn aan het outsourcen van hun IT-infrastructuur en de voorkeur geven aan het behouden van de IT-infrastructuur binnen de eigen organisatiemuren. De MatrixCube is door Minkels – en moederbedrijf Legrand – tevens ontwikkeld voor enterprises met hybride IT-infrastructuren. Deze kant-en- klare, voorspelbare en eenvoudig te installeren mini datacenter oplossing wordt nu officieel op de Nederlandse markt geïntroduceerd.

“De nieuwe geïntegreerde totaaloplossing sluit aan bij de wens van midden- en kleinbedrijven om de IT-infrastructuur te behouden binnen de eigen organisatiemuren”, aldus Vincent Liebe, Marketing Manager van Minkels. “De MatrixCube is ook geschikt voor bedrijven die hybride IT-infrastructuren deels binnen de eigen kantoormuren willen onderbrengen, of deels in bijvoorbeeld de cloud.”

“ Wij zijn als Solution partner van Minkels zeer blij met de nieuwe MatrixCube. Het is een complete geïntegreerde oplossing die zeer interessant is voor onze klanten en waar wij veel van verwachten”, zegt Ronald Kok, Directeur van All IT Rooms.

Over de MatrixCube

De MatrixCube is een voorgeconfigureerde, kant-en- klare IT-infrastructuuroplossing specifiek voor het midden- en kleinbedrijf en bedoeld om de IT-manager volledig te ontzorgen. De Minkels MatrixCube is een eenvoudig te installeren en redundante – N of N+1 of 2N – datacenter oplossing met racks, koeling, Uninterruptible Power Supply (UPS), Power Distribution Units (PDU’s), kabelbeheer en monitoring. Dankzij de modulaire functies is de MatrixCube ook eenvoudig uit te breiden. De maatregelen voor luchtstroomoptimalisatie zorgen voor energie-efficiëntie, wat weer leidt tot aanzienlijke OPEX-besparingen.

ALL IT Rooms - Nieuws - Minkels MatrixCube nu verkrijgbaar bij All IT Rooms