ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

Nederland Energie kiest voor All IT Rooms

24 maart 2011

All IT Rooms heeft van de De Nederlandse Energie Maatschappij B.V. opdracht ontvangen voor het leveren van een nieuwe computerruimte. De Nederlandse Energie Maatschappij heeft gekozen voor het Green Cube-concept van All IT Rooms.

“De Nederlandse Energie Maatschappij is al meer dan vijf jaar de meest succesvol groeiende speler in de Nederlandse energiemarkt”, zegt Harald Dinger, Chief Operating Officer van de Nederlandse Energie Maatschappij. “Onze strategie is er op gericht om zoveel mogelijk voordeel aan zoveel mogelijk klanten te bieden. Door te investeren in groei en servicekwaliteit willen wij een toonaangevend en vernieuwend energiebedrijf zijn en blijven.”

Deze strategie heeft geleid tot een forse groei van het aantal klanten. Hierdoor is de capaciteit van de bestaande computerruimte niet langer toereikend. De oppervlakte van de computerruimte dient te worden verdubbeld ten opzichte van de bestaande ruimte. Daarnaast heeft de De Nederlandse Energie Maatschappij als eis gesteld dat in de nieuwe computerruimte efficiënt met energie dient om te gaan.  “All IT Rooms bleek met de Green Cube aan al onze eisen te kunnen voldoen”, zegt Harald Dinger van de De Nederlandse Energie Maatschappij.

“De Green Cube is een merkonafhankelijk concept om tot een groene computerruimte te komen”, zegt Ronald Kok, directeur van All IT Rooms. “We kunnen hierbij werken met ieder merk en type racks. Met dit concept kan een afgesloten warme of koude gang worden gecreëerd.  In het geval van de De Nederlandse Energie Maatschappij hebben we gekozen om de koude gang af te sluiten.”

“Het concept van de Green Cube spreekt ons zeer aan”, zegt Harald Dinger van de De Nederlandse Energie Maatschappij. “NIet Niet alleen kunnen we nu blijven werken met de door ons gekozen rack-leverancier, maar minstens zo interessant is de energiebesparing die we nu kunnen bereiken. Die kan oplopen tot maar liefst 30 procent. Voor een innovatieve energieleverancier is dat natuurlijk een besparing die zeer aantrekkelijk is.”

Voor informatie over De Nederlandse Energie Maatschappij zie www.nederlandenergie.nl.