ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

Nieuwe serverruimte voor Anne Frank Stichting

7 februari 2017

De nieuwe serverruimte (MER) voor de Anne Frank Stichting is recent door All IT Rooms opgeleverd. Anne Frank Stichting heeft gekozen voor de compacte back-based oplossing van Rittal. In de serverracks zijn koeling, UPS en brandblussing volledig geïntegreerd. Anne Frank Stichting beschikt nu over een professionele en duurzame serverruimte, waarmee men jaren vooruit kan.

Bij het bouwen van de nieuwe serverruimte zijn direct de aangrenzende kantoren compleet vernieuwd. De kantoren hebben een nieuwe indeling gekregen met een nieuw netwerk en nieuwe verlichting. Lichte kleuren en een mooi projecttapijt zorgen voor een frisse en moderne uitstraling. Ook dit soort aanvullende werkzaamheden voert All IT Rooms steeds meer uit voor zijn klanten. Wij willen hiermee onze klanten compleet ontzorgen.

De nieuwe serverruimte is op dezelfde locatie gebouwd als de ‘oude’ serverruimte. Deze serverruimte is cruciaal voor de bedrijfsvoering van de Anne Frank Stichting, waardoor de beschikbaarheid van deze ruimte niet kon worden onderbroken tijdens de verbouwing. Daarom is een ombouwplan opgesteld met geen enkele downtime als uitgangspunt. De ICT omgeving is volledig in bedrijf geweest tijdens de bouw van de nieuwe serverruimte.

Het ombouwen van serverruimten in een life omgeving is door de jaren heen een specialiteit van All IT Rooms geworden. Wilt u weten of dit ook voor uw organisatie mogelijk is? Neem dan vrijblijvend contact op met All IT Rooms.

ALL IT Rooms - Nieuws - Nieuwe serverruimte voor Anne Frank Stichting