ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

Over ons

All IT Rooms is specialist in het ontwerpen, bouwen en beheren van datacenters en serverruimten. We ontwerpen en bouwen energie-efficiënte, ‘state-of-the-art’ computerruimtes. Naast nieuwbouwprojecten verzorgen we ook veel aanpassingen en optimalisaties van bestaande ruimten. Daardoor behoort All IT Rooms tot de snelstgroeiende bedrijven in de technologiesector.

Aanpak

Tijdens het inventarisatiegesprek bespreken we uw behoeften en die van uw organisatie. Daarbij kijken we naar alle relevante aspecten, zoals de markt, de branche en uw toekomstplannen. Na dit gesprek beoordelen we welke All IT Rooms consultant het beste bij uw vraag en organisatie past. U zult merken dat het prettig samenwerken is met een consultant die uw markt en branche kent, en over de juiste kennis en ervaring beschikt. En die uw aanspreekpunt blijft tot en met de oplevering van uw computerruimte.

Betrouwbare Turnkey oplossing

Hou er rekening mee dat in het projectteam een centrale rol voor u is weggelegd. Uw betrokkenheid en input zijn essentieel: welke eisen en wensen zijn er, wat zijn de uitgangspunten, welke variabelen spelen mee? Zo zijn er veel zaken van belang voor het ontwerp en de realisatie van uw computerruimte. Als projectmanager ziet de All IT Rooms consultant erop toe dat het team de juiste input verzamelt en deze effectief gebruikt. Ook zorgt hij dat de ontwerpfase naadloos overgaat in de realisatiefase, dus ook zonder informatieverlies. Hoe klein of groot uw computerruimte ook is, onze ‘turnkey’ oplossingen bieden de gewenste capaciteit en het juiste prestatieniveau.

Medewerkers

Onze mensen zijn professioneel, gedreven en hebben aantoonbare ervaringen bij gerenommeerde klanten. Ze zetten zich dagelijks in voor optimaal presterende serverruimten en goede relaties met klanten. Hun vakbekwaamheid blijkt uit de diverse certificeringen zoals CDCP (Certified Datacenter Professional) en ATD (Accreditated Tier Design van Uptime Institute). U kunt onze medewerkers beschouwen als verlengstuk van uw organisatie om u te helpen om datgene te realiseren wat voor uw organisatie van groot belang is : een 24 x 7 beschikbare ICT omgeving.

Vakbekwame inrichting van uw serverruimte

Voor het bouwen en inrichten van uw serverruimte / datacenter is het belangrijk om een specialist in te schakelen. Zeer waarschijnlijk beschikken de mensen in uw organisatie niet over de juiste kennis op dit vakgebied en niet over relevante ervaring. All IT Rooms heeft deze kennis in huis. Kijk bij onze referenties welke organisaties u reeds zijn voorgegaan.

Datacenter diensten