ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

Werken bij

Onze collega’s bij All IT Rooms zetten zich dagelijks in voor uitzonderlijke resultaten en langdurige relaties met klanten. Hun kennis van datacenters, enthousiasme en daadkracht, dat is waardoor All IT Rooms als organisatie al jaren groeit. Op onze beurt doen wij er alles aan om een omgeving te creëren waarin onze mensen zich kunnen blijven ontwikkelen, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk.

Solliciteren

Ervaren professionals die zich in dit profiel herkennen, kunnen we altijd gebruiken. Staan er op dit moment geen actuele vacatures op de site? Stuur ons dan een open sollicitatie.

All IT Rooms zoekt werkvoorbereider datacenters

Voor het uitbreiden van ons team zoeken wij een enthousiaste werkvoorbereider datacenters. Je hebt een brede interesse in alle vakgebieden van de techniek en een afgeronde MBO opleiding installatietechniek. Voor onze projecten ben jij de spil in het web, je ondersteunt de consultants in de ontwerp fase van nieuwe datacenters. In de uitvoering zorg je samen met de projectleider voor een vlekkeloze uitvoering door een nauwgezette voorbereiding van het project.

All IT Rooms werkt voor veel interessante bedrijven en organisaties en elk project is uniek. Ben jij flexibel, hou je van een uitdaging en initiatief nemen? Neem dan contact met ons op.