ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

Werken bij

Onze collega’s bij All IT Rooms zetten zich dagelijks in voor uitzonderlijke resultaten en langdurige relaties met klanten. Hun kennis van datacenters, enthousiasme en daadkracht, dat is waardoor All IT Rooms als organisatie al jaren groeit. Op onze beurt doen wij er alles aan om een omgeving te creëren waarin onze mensen zich kunnen blijven ontwikkelen, zowel persoonlijk als vakinhoudelijk.

All IT Rooms werkt voor veel interessante bedrijven en organisaties en elk project is uniek. Ben jij flexibel, hou je van een uitdaging en initiatief nemen? Neem dan contact met ons op.

Solliciteren

Ervaren professionals die zich in dit profiel herkennen, kunnen we altijd gebruiken. Staan er op dit moment geen actuele vacatures op de site? Stuur ons dan een open sollicitatie.

All IT Rooms zoekt:

Assistent projectleider

Met jouw brede technische interesse ben je als Assistent projectleider goed in organiseren en plannen. Je bent toe aan een volgende stap in jouw loopbaan en op zoek naar functie waarin je veel leert en veel zelfstandigheid hebt.

Project support engineer

Als Project support engineer ben jij de steun en toeverlaat voor onze consultants en projectleiders. Je verzorgt de werkvoorbereiding van onze projecten en helpt de consultants bij het maken van datacenter ontwerpen. Je bent gek op techniek uit allerlei vakgebieden.