ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

Rittal

Rittal is een trendsetter en innovator op het gebied van behuizingen en accessoires voor datacenters. Rittal produceert bijvoorbeeld schakelkast- en elektronicaopbouwsystemen, schakelkastklimaatbeheersing, stroomverdelings- en dataoverdrachtscomponenten. en CS-behuizingen. RimatriX5 is het totaalconcept voor computerruimtes en maximale IT-performance. Eén concept voor racks, power, cooling, security en remote management.

Rittal Premium Partner

Rittal heeft een internationaal certificeringsprogramma voor partners. In dit programma heeft All IT Rooms de hoogst mogelijke partner status in Nederland: Premium Partner.

Wij zien dit als een beloning voor onze jarenlange samenwerking met Rittal en zijn trots op deze certificering. All IT Rooms heeft een grote installed base van klanten met Rittal producten in hun serverruimtes /datacenters. Rittal past zeer goed in onze bedrijfsfilosofie in het realiseren van kwalitatief hoogwaardige en duurzame serverruimtes/datacenters en daarmee in het opbouwen van lange relaties met onze klanten.

Het internationale karakter van het certificeringsprogramma past in onze internationale strategie. All IT Rooms is wereldwijd actief op het gebied van serverruimtes en datacenters.