ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

DELTA te Middelburg

Realisatie van een datacenter op het hoofdkantoor van Delta te Middelburg. In fase 1 zijn 15 racks geplaatst maar de complete infrastructuur is uitgelegd op een totaal van 26 racks. Er is gekozen voor een modulair datacenter concept op basis van Rittal RimatriX. In verschillende stappen is de capaciteit van het datacenter uitgebreid naar  26 racks. Deze uitbreidingen zijn gerealiseerd in een life IT omgeving zonder down-time.

Uitbreiding van het datacenter in Goes. Hier is de capaciteit van het datacenter verdubbeld. Werkzaamheden zijn: vervangen koelinstallatie, plaatsen nieuw noodstroomaggregaat, vervangen UPS systemen, aanpassen elektrotechnische installatie. Plaatsen van 12 racks in afgesloten koude straat opstelling. Realisatie vond plaats in een life IT omgeving.

Realisatie datacenter

In de provincie Zeeland levert het Energiebedrijf Delta N.V. naast gas, water, elektriciteit en afvalverwerking ook digitale diensten zoals internet via de kabel, digitale telefonie en digitale radio-, en televisiesignalen. All IT Rooms heeft voor Delta een nieuw datacenter gerealiseerd.

Bij de realisatie van het datacenter (Provinciaal Distributie Center) koos Delta voor het gebruik Rittal-systemen. Voor de implementatie van deze nieuwe IT-infrastructuur koos Delta voor All IT Rooms. All IT Rooms is premium partner van Rittal. In een tijdsbestek van nog geen twee maanden heeft All IT Rooms het nieuwe datacenter gerealiseerd. Lees het interview met Delta op onze website.

ALL IT Rooms - Referenties - Delta