ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

Serverruimte bouwen

U wilt een nieuwe serverruimte bouwen of uw huidige ruimte optimaliseren. Een serverruimte bouwen of verbouwen vraagt om een specialist. All IT Rooms zorgt voor het ontwerp, de bouw en optimalisatie van uw IT ruimte. Een datacenter is zeer complex en bestaat uit veel technische disciplines zoals elektrotechniek, klimaattechniek, beveiliging, IT en bouwkunde. De specialisten van All IT Rooms hebben veel ervaring en kennis op het gebied van serverruimte bouw.

Optimalisatie van de serverruimte

Heeft u al een serverruimte? Dan is het interessant voor u te kijken of optimalisatie mogelijk is. Energiebesparing in datacenters behoort namelijk tot ons vakgebied. En dat kan u veel geld schelen in uw stroomverbruik. Vraag All IT Rooms naar de mogelijkheden van een audit.

Maximale ontzorging

Onze project managers zijn op locatie aanwezig om toe te zien op de kwaliteit van de bouw van de computerruimte. Door hun rijke ervaring kunnen we zorgen voor maximale ontzorging tijdens de werkzaamheden. Er wordt van elk project een project risico dossier opgesteld met daarin de specifieke project risico’s en benodigde beheermaatregelen. Hierdoor is het project voor u zeer inzichtelijk.

Serverruimte diensten

All IT Rooms kan u begeleiden vanaf het advies tot de bouw, het onderhoud, het beheer en de optimalisatie van uw computerruimte. Vraag een IT ruimte audit aan. Zo kunnen we u helpen om de juiste voorzieningen te treffen voor een feilloos functionerend ICT-systeem. Kijk ook eens op onze pagina koeling serverruimte.

Beheer en management

Heeft uw bedrijf een eigen serverruimte laten bouwen? Vergeet dan niet na te denken over het beheer en management van de ruimte. Dit is namelijk van groot belang. Wordt het fundament onder uw ICT infrastructuur verwaarloosd, dan kan dat leiden tot ICT down time. Voorkom down time door professioneel beheer en management.

All IT Rooms kan uw datacenter monitoren en beheren zodat uw ICT mensen kunnen doen waar ze voor zijn aangenomen. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw IT ruimte altijd beschikbaar is. Maandelijks ontvangt u een management rapportage zodat u up to date blijft van de prestaties van uw datacenter.

 

Overzicht diensten ALL IT Rooms