ALL IT Rooms de allround datacenter specialist
ALL IT Rooms de allround datacenter specialist

Serverruimte

Een serverruimte is een belangrijk knooppunt en het kloppende hart van uw organisatie. Een serverruimte is een technisch complexe ruimte door de vele verschillende technische disciplines en de beperkte ruimte. Omdat uw ICT omgeving niet statisch is zal de computerrruimte regelmatig aangepast of zelfs verhuisd moeten worden. Maar waar te beginnen? Er zullen u veel vragen te binnen schieten, die voor u geen dagelijkse kost zijn. Voor de specialisten van All IT Rooms zijn deze vragen dat wel. Voor advies over het verhuizen of optimaliseren van een serverruimte, kunt u direct een audit aanvragen.   

Advies serverruimte

All IT Rooms geeft niet alleen advies over een serverruimte, maar zorgt ook voor het bouwen van een serverruimte, het onderhoud en het beheer ervan. Voor de juiste realisatie is het van belang dat u werkt met specialisten. Wordt het fundament onder uw ICT infrastructuur verwaarloosd, dan kan dat leiden tot ICT down time.

Meer informatie aanvragen

Het bouwen van een serverruimte

Bij het bouwen van een serverruimte komen verschillende complexe zaken kijken, zoals klimaattechniek, beveiliging en energiebesparing. Tijdens de bouw zorgt All IT Rooms voor maximale ontzorging. Projectmanagers zijn constant aanwezig om de kwaliteit te waarborgen. Na de realisatie van de IT ruimte, kan All IT Rooms ook zorgen voor het onderhoud en beheer.

Onderhoud en beheer

Na de bouw van een datacenter kan All IT Rooms u actief begeleiden bij het onderhoud en beheer van de ruimte. Ook wanneer u geen nieuwe serverruimte hebt laten bouwen, is het wellicht interessant om te kijken of er optimalisaties mogelijk zijn.

Contact

All IT Rooms kan u helpen met de bouw, het onderhoud en het beheer van de serverruimte. Ook voor eventuele optimalisaties kunt u bij All IT Rooms terecht. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.